Vergoeding

Logopedie wordt vergoed vanuit het basispakket van je zorgverzekeraar. Kinderlogopedie Willemijn werkt vanaf 2015 contractvrij. De tarieven vind je hier.

Of logopedie bij Kinderlogopedie Willemijn voor jou vergoed wordt door de zorgverzekeraar ligt aan je polis. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar naar de vergoeding. Het grootste verschil is dat je bij een contractvrije logopedist de factuur eerst zelf moet betalen. Die kun je daarna bij je zorgverzekeraar indienen. Je krijgt dan een deel of het gehele bedrag vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgpolis.

Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici, ik ben lid van de NVLF, de beroepsvereniging voor logopedisten en van Paramedici Contractvrij.

Mijn facturen worden verzorgd door Infomedics.

Tele-logopedie
Tele-logopedie is nog volop in ontwikkeling. Het kan een ideale aanvulling zijn op de behandeling in de praktijk. Je hoeft niet elke week naar de praktijk te komen maar we plannen een afspraak voor een behandeling via de computer. De meeste zorgverzekeraars vergoeden online logopedie. Informeer altijd bij je zorgverzekeraar naar de vergoeding.