Over Willemijn

Willemijn Alberts Kinderlogopedie Kinderpraktijk Willemijn voorstellen

Mijn naam is Willemijn Alberts. Ik werk sinds 2001 als logopedist. Ik heb een dochter van 8 en twee bonusjongens van 11 en 13. Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in Culemborg.

Mijn doel is om de kennis die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan tijdens het werken met kinderen op de praktijk en binnen mijn gezin met je te delen.

Ik heb logopedie gestudeerd aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Nadat ik afgestudeerd was, ben ik gaan werken in een praktijk voor kinderfysiotherapie en kinderlogopedie in het Noorden van het land. Daar ben ik in aanraking gekomen met ‘Sensorische integratie therapie’ tegenwoordig Sensorische Informatieverwerking (SI) genoemd. Omdat ik geboeid ben geraakt door kinderen met prikkelverwerkingsproblemen, heb ik de Post HBO opleiding tot Sensorische Integratie therapeut gedaan. Daarna heb ik de Post HBO opleiding kinderlogopedie gedaan.

Bijscholing
Al mijn bijscholing was gericht op kinderen. O.a. op het gebied van eten en drinken, sondevoeding, Down Syndroom, articulatie, fonologische stoornissen, Söderbergh, PROMPT en leespraat. Daarnaast heb ik cursussen gedaan gericht op opvoeding en natuurlijk erg veel gelezen over al deze onderwerpen.

Zelfstandig verder
In 2004 ben ik samen met Cora van den Tol logopediepraktijk Alberts & Van den Tol gestart, onze specialisatie was kinderlogopedie en Sensorische Informatieverwerking. Na bijna 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt in deze maatschap is het nu tijd om mijn eigen weg te gaan. Daarom is Kinderpraktijk Willemijn vanaf januari 2015 een feit.

Logopedie bij Kinderpraktijk Willemijn is leren met plezier!

Willemijn Alberts Kinderlogopedie Kinderpraktijk Willemijn