Logopedistes

Judith van Noorloos-Engelen

Mijn naam is Judith van Noorloos-Engelen. Ik woon al een aantal jaren in Nieuwendijk samen met mijn man en een hoop dieren. Na meerdere jaren werkzaam te zijn geweest in verschillende praktijken, heb ik sinds 2018 een praktijk in Woudrichem en in Almkerk. Per juli 2021 ben ik ook te vinden in Dorst.  Drie locaties waar u terecht kunt op het gebied van logopedische klachten.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen wanneer ze bij mij in behandeling komen. Het werken aan een vertrouwensband staat voor mij bovenaan. Vanuit dit vertrouwen kunnen we werken aan het verbeteren van de communicatie.  Belangrijk is dat er een veilige leeromgeving ontstaat waarin uw kind zich verder kan ontwikkelen.
Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de behandelingen leuk en leerzaam zijn en dat uw kind graag naar logopedie toe gaat.
Het kunnen overbrengen van je boodschap, gevoelens en gedachten is essentieel voor het gevoel van eigenwaarde.

Omdat het bijhouden van kennis ook hoog in mijn vaandel staat, volg ik elk jaar één of meerdere cursussen en ben ik lid van een kwaliteitskring.

Judith is werkzaam van maandag tot vrijdag. 

Activiteiten:
Kwaliteitskring Logovaria

Cursussen:
Masterclass Flesweigeren
Post-HBO Eet- en drinkproblemen bij kinderen (Preverbale logopedie)
Post-HBO Sensorische Informatieverwerking
Spellen met Specht (deel 1, 2 en 3)
MetaTaal
Metaphon
Prompt 1
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT)
Training Toolkit begrijpend lezen

Bo van der Stelt

Mijn naam is Bo van der Stelt en in 2021 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben opgegroeid in Nieuwendijk en ik woon daar nog steeds.

Al zolang als ik me kan herinneren ben ik bezig met spraak, taal en communicatie en ik koos ervoor om hier meer mee te gaan doen.

Ik heb mijn eindstage gelopen in deze praktijk en heb het zo naar mijn zin gehad dat ik niet meer weg wilde.
Ik heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur!

Plezier hebben is een van de belangrijkste aspecten tijdens de behandeling. Het moet leuk zijn om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Er is altijd ruimte voor ontspanning en natuurlijk een luisterend oor. Een ontspannen sfeer tijdens de behandelingen is minstens zo belangrijk voor mij. Het is een heel bijzondere uitdaging om te kunnen bijdragen aan het optimaliseren van de communicatie wanneer het om wat voor reden dan ook niet vanzelfsprekend is.

Bo is werkzaam van dinsdag tot vrijdag.

Activiteiten:
Kwaliteitskring Logovaria

Cursussen:
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT)