Logopediste

Judith van Noorloos-Engelen

Mijn naam is Judith van Noorloos-Engelen. Ik woon in Nieuwendijk met mijn man en een hoop dieren. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij verschillende praktijken, ben ik in januari 2018 gestart met mijn eigen logopediepraktijk.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen wanneer ze bij mij in behandeling komen. Het werken aan een vertrouwensband staat voor mij bovenaan. Vanuit dit vertrouwen kunnen we werken aan het verbeteren van de communicatie.  Belangrijk is dat er een veilige leeromgeving ontstaat waarin uw kind zich verder kan ontwikkelen.
Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat de behandelingen leuk en leerzaam zijn en dat uw kind graag naar logopedie toe gaat.
Het kunnen overbrengen van je boodschap, gevoelens en gedachten is essentieel voor het gevoel van eigenwaarde.

Omdat het bijhouden van kennis ook hoog in mijn vaandel staat, volg ik elk jaar één of meerdere cursussen en ben ik lid van een kwaliteitskring.

Judith is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag. 

 

Cursussen:

Kinesiotaping voor de Logopedische Praktijk
Workshop Speekselverlies bij jonge kinderen en Cervicale Auscultatie 
Masterclasses 1,2 en 3; Verdieping Sensorische informatieverwerking
Masterclass Flesweigeren
Post-HBO Eet- en drinkproblemen bij kinderen (Preverbale logopedie)
Post-HBO Sensorische Informatieverwerking

Spellen met Specht (deel 1, 2 en 3)
MetaTaal
Metaphon
Prompt 1
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT)
Training Toolkit begrijpend lezen

Logopediste

Bo van der Stelt

Mijn naam is Bo van der Stelt en in 2021 ben ik afgestudeerd als logopediste aan de Hogeschool Utrecht. Ik ben opgegroeid in Nieuwendijk en ik woon daar nog steeds.

Ik heb mijn eindstage gelopen in deze praktijk en inmiddels werk ik sinds juli 2021 op de verschillende locaties van de praktijk.  

Al zolang ik me kan herinneren ben ik bezig met spraak, taal en communicatie en wilde daar heel graag meer mee doen. Het is een heel bijzondere uitdaging om te kunnen bijdragen aan het optimaliseren van de communicatie wanneer het om wat voor reden dan ook niet vanzelfsprekend is.

Plezier hebben is voor mij een van de belangrijkste aspecten tijdens de behandeling. Het moet leuk zijn om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Plezier vormt een stevige basis om te werken aan doelen die we met elkaar willen bereiken. Er is altijd ruimte voor ontspanning en natuurlijk een luisterend oor. Een ontspannen sfeer tijdens de behandelingen is naast het plezier erg belangrijk.

Bo is werkzaam van dinsdag tot en met vrijdag.

Cursussen:

Basiscursus Dyslexie: praktisch van A tot Z
Logopedie en Tandheelkunde (OMFT)

Maak een afspraak

Wil je meer weten over logopedie voor jou of voor je kind, neem dan contact met ons op

contact